fáziskésés

42, zaj, pánk, fantasztikum, és egyéb céltalan ostobaságok

Friss topikok

  • bsteve: nemcsak diszkóban lehet öltönyben támasztani a pultot, mehetsz benne focizni is: www.youtube.com/... (2010.07.26. 01:04) Gerillahugyozás
  • _fk: Türelem. :-) (2010.05.22. 14:07) #65821
  • nlts: Ja nem is, hát persze! A Nem Mind 1 volt!!! :-D Mennyire összeolvadtak bennem ezek a dolgok, haha. (2010.02.05. 12:13) Csupa csupa szeretet
  • _fk: @neverlivetosee: Annyira nincs hype körülötte, de a legbiztosabb amúgyis ha titokban szervezkedünk... (2010.01.03. 20:48) "Gyors leszek és izgalmas"
  • sárkányszív (törölt): Magas labda. (2009.09.02. 13:29) "We love minimal"

2009.07.29. 15:14 _fk

Fáziskésés#2 - 6. rész

Címkék: perzine fáziskésés2

Próbálok visszatekinteni magamra. A motivációmra, ami az iskola  vagyis pontosabban az irányválasztásomat jellemezte, vagy azokra a dolgokra amiket a középiskola ideje alatt próbáltam hinni, gondolni. És mindig meglep, hogy mennyit változtam. És a sok dolog közül éppen az egyik az a választott szakmám, amivel nem vagyok elégedett. Mert annak ellenére hogy érdekes volt, érdekelt a számítástechnika, a programozás, főleg a középiskolás éveim alatt, köszönhetően a programozás tanáromnak, akinek sikerült megfognia a diákokat, legalábbis azokat akiket érdekelt, és hétről hétre egyre rafináltabb feladatokal állt elő.És ez legalább annyira izgalmas volt számunkra mint egy jó játék.

Ezzel szemben a főiskolán az egésztől elment a kedvem, talán ezért nem haladok vele.Csalódtam az egészben.Fordul mindig egyet a gyomrom attól a világtól amibe fejest kéne ugranom Vagy talán már nem érdekel annyira, vagy azért mert úgy érzem, hogy valahogy többre vagyok hivatott annál mint amit most kínál a sors. Annyi más érdekes dolog van, amit szivesebben csinálnék, mint hogy öltönyös bérenceknek hálózatot tervezzek. Vagy talán a felnőtté válás elkerülhetlen felelőssége nyomja egyre jobban a vállaimat. Nem tudom. Mindenesetre valahogy úgy érzem, hogy az iskola befejezésével mintha kénytelen lennék az összes álmomat a következő életemre tartogatni. Már ha lesz egyáltalán olyan. Az ISKCON szerint igen, különben is halálosan megfenyegetik azokat akik ezt másképp gondolják.Pedig már fel kéne nőnöm, családot alapítani gyökeret vagy éppen gyereket és asszonyt verni, elvégre már csak hat évem van arra hogy harminc éves korom előtt kinőjem a punkot, és/vagy meghaljak egy kósza szívrohamban mondjuk bevásárlás közben.Szóval sietnem kell.

És ha a harminc körüli halál nem is jönne össze, esetleg egy tartós párkapcsolat se, - mert nem vagyok egy könnyű eset -,talán elhúzok Afrikába, segélyeket osztani. Mert azért van még a Földön jócskán olyan hely, ahol sokkal szarabb mint itt, és a moralizálás is csak a van kaja, nincs kaja kérdéskörre redukálódik. Nincsenek hosszú és rövidlejáratú hitelek,akciók, kamatok, kedvezmények, kampányigéretek meg minden ami megmérgez bennünket.És felesleges nincsenek dilemmák arról hogy mi helyes vagy helytelen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faziskeses.blog.hu/api/trackback/id/tr531275737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása