fáziskésés

42, zaj, pánk, fantasztikum, és egyéb céltalan ostobaságok

Friss topikok

  • bsteve: nemcsak diszkóban lehet öltönyben támasztani a pultot, mehetsz benne focizni is: www.youtube.com/... (2010.07.26. 01:04) Gerillahugyozás
  • _fk: Türelem. :-) (2010.05.22. 14:07) #65821
  • nlts: Ja nem is, hát persze! A Nem Mind 1 volt!!! :-D Mennyire összeolvadtak bennem ezek a dolgok, haha. (2010.02.05. 12:13) Csupa csupa szeretet
  • _fk: @neverlivetosee: Annyira nincs hype körülötte, de a legbiztosabb amúgyis ha titokban szervezkedünk... (2010.01.03. 20:48) "Gyors leszek és izgalmas"
  • sárkányszív (törölt): Magas labda. (2009.09.02. 13:29) "We love minimal"

2009.07.29. 15:22 _fk

Fáziskésés#2 - Bevezető

Címkék: intro perzine fáziskésés2

Zenekart alapítani jó dolog. Játszhatod a kedvenc számaidat, beleölsz egy rakás pénzt, úgy is hogy tudod, hogy felveszed a demot, lenyomod azt a tíz-tizenöt negyed órás koncertet amit lehet, persze azalatt többszázszor meghalsz, aztán kilép a gitáros, és feloszlotok. Rendszerint így megy ez. És így is kell lennie, semmi se tart örökké.
Fanzine-t írni egészen más. Unatkozó emberek írnak zine-eket,unaloműzés gyanánt ragasztgatják össze,tervezik, fénymásolják, terjesztik. Nem emberfüggő, vagy csinálod, vagy nem. Nincs olyan hogy kilép valaki, nincs dobos, vagy ha van akkor nincs húzása, vagy csak hullámzik mint a tenger. Nincs semmi. Csak te, meg az újságod, amiben arról írsz amiről akarsz. Meg különben is legyünk őszinték magunkhoz, ha nem szerepelnek benne menő zenekarok, úgysem érdekel senkit.

Na a Fáziskésésben nincsenek zenekarok, nincs zene. Vagyis van, hiszen az idők során annyira belém ivódott, részemmé vált, mint a reggeli kávé. Nem is hiszem hogy tudnék nélküle létezni. De most megpróbálok.Aztán vagy sikerül vagy nem.
Ez már a második szám. Az első elfogyott, ne keresd, ne kérd, nincs már sehol. Mert nem is volt soha.
Hogy miért Fáziskésés lett a zine címe, őszinte leszek nem tudom. Nem szimbolizál semmit, nem akar semmit sem mondani,gondolom nem olyan nehéz ezt megérteni. Másrészt, - bár erre csak most figyeltem fel -, hogy ha “effká”-nak rövidítjük, az pont a monogrammom. És mi lehetne személyesebb cím mint ez?

Ebben a zineben ne keress értelmet, tanulságos cikkeket, mert nincsenek. Ha ilyenekre számítasz, szerintem itt hagyd is abba az olvasást, és használd nyugodtan hamutartóalátétnek az újságot,nem fogok megharagudni, ugyanis ez a lap nem neked szól.

2008.09.13.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faziskeses.blog.hu/api/trackback/id/tr681275761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása