fáziskésés

42, zaj, pánk, fantasztikum, és egyéb céltalan ostobaságok

Friss topikok

  • bsteve: nemcsak diszkóban lehet öltönyben támasztani a pultot, mehetsz benne focizni is: www.youtube.com/... (2010.07.26. 01:04) Gerillahugyozás
  • _fk: Türelem. :-) (2010.05.22. 14:07) #65821
  • nlts: Ja nem is, hát persze! A Nem Mind 1 volt!!! :-D Mennyire összeolvadtak bennem ezek a dolgok, haha. (2010.02.05. 12:13) Csupa csupa szeretet
  • _fk: @neverlivetosee: Annyira nincs hype körülötte, de a legbiztosabb amúgyis ha titokban szervezkedünk... (2010.01.03. 20:48) "Gyors leszek és izgalmas"
  • sárkányszív (törölt): Magas labda. (2009.09.02. 13:29) "We love minimal"

2009.08.07. 10:09 _fk

Türelemjáték

Címkék: 24420

Aki nem itt lakott az nem értheti, hogy vannak a világnak olyan részei, ahol a vezetékes telefont mint szolgáltatást nem hogy nem próbálja ráerőszakolni a felhasználókra az arra hivatott cég, hanem elég sokszor felveszik a rendelést aztán a "régi szép időkben", néha éveket kellett várni arra hogy legyen min cseverészni órákat.Az egyik ilyen hivatkozási ok, az az hogy nincs szabad telefonszám. Mit lehet erre mondani?

Szerencsére ez mára nincs így, és nekünk már régóta van telefonunk,- többek között a szerbiai Telekomnak, és a Tippnet internetszolgátatónak köszönhetem a zenei ízlésem egy bizonyos hányadát is, na meg azt is hogy a drága és lassú internet és telefonszámla mellett meg kellett válogatnom hogy mi az amit letöltök -, sőt, amolyan biztos ami biztos alapon, amikor az utcánkban vezették a telefont, édesapám kért mégegy vonalat is. Meg is kaptuk. Csakhát a telefonszám amit kaptunk a valamikor az Egészségház telefonszáma volt, legalább tizenöt évig.Dehát nem hallottuk hogy csörög, így nem is zavartattuk magunkat.Aztán jött az vezetéknélküli majd az ADSL internet, felszabadult a beszélő sáv, így most van egy telefonvonalam, amin most egyszerre tudok netezni, és telefonoskisasszonyosdit játszani.

Nem irigylem azokat a T-Mobil alkalmazottakat, akik a call centerek vonalainak másik végén ülnek, és valóban felhívhatják őket kretének azzal a kérdéssel hogy hány éves az angol királyő? Eléggé le fáraszthatja az idegeiket.Talán ezekből lesznek a negyvenes alkoholisták.Ennek szerencsére én csak a tizedét vagy huszadát kapom, és ennek megfelelően próbálok kedves, és türelmes lenni. Mert hát mindkettőnk érdeke hogy legközelebb a jó számot hívják fel.Mondjuk annak a fickónak, aki hajnali fél négykor telefonált, abban a pillanatban nem is biztos hogy a jó számot mondtam be, csak őszintén remélni tudom hogy igen.

Szóval igyekszem türelmesnek lenni, és azzal szoktam kezdeni, hogy ez nem az a szám, amit keres. Öregebbek azonkívül hogy nem köszönnek, kurvára de nem hagynak szóhoz jutni, inkább harmadszor is rácsodálkoznak amikor mondom hogy rossz számot hívtak. De ami messze a leginkább fel szokott hergelni, az az hogy megmagyarázom mi a nagy helyzet, lediktálom a számot, megvárom míg leírja, visszaellenőrzi miegymás, és aztán egy kurva köszönöm és visszhall nélkül lebassza a telefont. Én meg morgok magamban hogy hogy lehet valaki ekkora tuskó.Ezt játszom már évek óta.

Néha kurvára nem érdemlik meg a segítséget. Megfogadtam hogy legközelebb a következő szöveggel rázom le őket:"Gratulálok ön ma az ötezredik telefonhívó, nyert egy ingyenes tájékoztatást, ami az Egészségház aktuális telefonszámát fedi le, 873-xxx. Köszönjük hogy minket hívott." És lecsapom a kagylót. Aki vette, örüljön, aki nem az meg ne.

És nem tudom megérteni miért nehéz kimondani azt a szót hogy köszönöm, ha már a telefonkönyvet lusta kinyitni?!! AAAAAARRRRGGGGGGHHHHH!!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faziskeses.blog.hu/api/trackback/id/tr421294235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása