fáziskésés

42, zaj, pánk, fantasztikum, és egyéb céltalan ostobaságok

Friss topikok

  • bsteve: nemcsak diszkóban lehet öltönyben támasztani a pultot, mehetsz benne focizni is: www.youtube.com/... (2010.07.26. 01:04) Gerillahugyozás
  • _fk: Türelem. :-) (2010.05.22. 14:07) #65821
  • nlts: Ja nem is, hát persze! A Nem Mind 1 volt!!! :-D Mennyire összeolvadtak bennem ezek a dolgok, haha. (2010.02.05. 12:13) Csupa csupa szeretet
  • _fk: @neverlivetosee: Annyira nincs hype körülötte, de a legbiztosabb amúgyis ha titokban szervezkedünk... (2010.01.03. 20:48) "Gyors leszek és izgalmas"
  • sárkányszív (törölt): Magas labda. (2009.09.02. 13:29) "We love minimal"

2010.07.16. 17:29 _fk

Soha többet nem töltök le Bad Religion lemezeket

Címkék: ajánló

Pályát tévesztettem, és jogásznak kellett volna mennem.Elnézve azt hogy, mostanság szerzői jogokat védeni talán az egyik legjobban fizető állás, csak erős gyomor kell hozzá.Meg valami frankó öltöny, mert egy ügyvédet azért nem tudnék elképzelni kopott farmerben, bőrdzsekiben, úgy mint aki éppen most jött egy Ramones koncertről.Pedig lehet hogy egy csomó ilyen ügyvédre lenne szükség, akik beleszarnának az egészbe.példát statuálva ezzel a zeneiparnak, hogy igazán ideje lenne felismerni azt a tényt, hogy a saját faszuk szopkodásától még nem jutnak előbbre. Egyszerűen azért mert van jónéhány olyan dolog az életben, amit nem lehet betíltani.A fájlcserélgetés ilyen.Ha olyan feltételeket szabnának, amitől az egész értelmét veszítené, akkor megszünne az magától is.

Azt gondoltam amúgy, hogy a jövő a megosztott erőforrásoké lesz, - és nekem meg a többi csórónak, akik kimaradnak az i betűs alkalmazásokból,- csak akad valaki aki kitalálja a Groovesharkot.Azért az mekkora sikersztori és véletlen, hogy három rossz átlagú egyetemista kútfőjéből pattan ki az ötlet.
Az ilyen internetes publikus zenei táraknál mindig abba a hibába ütközöm, hogy ritkán találok kedvemre való muzsikát, vagy a profil nem stimmel, vagy a mélység nem az enyém, a Green Day pedig nagyon nem az a szint, ahol szeretek kutakodni.
Ebben a hiszemben írtam be először a Straight Ahead szavakat, remélve egy találatot, ami a New York-i straight edge hardcore bandára mutat. Persze nem volt, vagy csak elveszett a Pennywise-szok, Ignite-ok és Jimi Hendrix-ek sűrűjében.
De a Slayer-re már dobott, sőt a Pavement - Slanted and Enchanted albumát most a grúvcápa szolgáltatja, de fenn van a komplett Minor Threat, Black Flag diszkográfiától kezdve az Articles of Faith, Ramones, Lifetime lemezekig minden, sőt ilyen ritkaságokat is találtam mint a Cutest Band in Hardcore.
Azért a dolog közel sem tökéletes, a számlista vagy a sorszámozás néha nem helyes, vagy nincs kitöltve, amitől én idegbajt szoktam kapni, mert ha lemezeket hallgatok, köpjetek le, nekem fontos a sorrend.De ettől függetlenül számomra egy igéretes, szimpatikus próbálkozás.Szóval soha többet nem töltök le Bad Religion lemezeket. Mert minek, ha így is meghallgathatom évente egyszer a No Control-t.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faziskeses.blog.hu/api/trackback/id/tr852155960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása