fáziskésés

42, zaj, pánk, fantasztikum, és egyéb céltalan ostobaságok

Friss topikok

  • bsteve: nemcsak diszkóban lehet öltönyben támasztani a pultot, mehetsz benne focizni is: www.youtube.com/... (2010.07.26. 01:04) Gerillahugyozás
  • _fk: Türelem. :-) (2010.05.22. 14:07) #65821
  • nlts: Ja nem is, hát persze! A Nem Mind 1 volt!!! :-D Mennyire összeolvadtak bennem ezek a dolgok, haha. (2010.02.05. 12:13) Csupa csupa szeretet
  • _fk: @neverlivetosee: Annyira nincs hype körülötte, de a legbiztosabb amúgyis ha titokban szervezkedünk... (2010.01.03. 20:48) "Gyors leszek és izgalmas"
  • sárkányszív (törölt): Magas labda. (2009.09.02. 13:29) "We love minimal"

2009.07.25. 15:20 _fk

Fáziskésés#2 - 3. rész

Címkék: perzine fáziskésés2

Szeretem a borostát. Igaz nem pont akkor amikor, épp július közepén kell 40 fokban útlevélért sorban állnom, és 5 percenként 5 liter víz távozik a szervezetemből. Ez kb olyan érzés, mintha egy kiskanállal nyúznák le az arcomról a bőrt. Vagy talán annál is rosszabb. Mert hát viszket, és nem is kicsit.

De ettől függetlenül a borosta király dolog. Egyfajta, nem is tudom, talán férfiasságot sugároz, és mindenkinek jól is állhat. Míg a bajúsz, vagy a szakáll nem feltétlenül.

Valahol olvastam, hogy általában a gonosz szereplők sztereotípiái, mindig vagy meglehetősen ráncosak, borostásak, néha jó nagy, domináns állal kell rendelkezniük. Ez alól félig meddig Marlon Brando kivétel, akinek valami protézise volt a Keresztapa forgatása alatt, hogy domináns álla legyen, de hát neki ezt amúgyis megbocsájtanánk.Meghát mégis mennyivel jobb borostásnak lenni, mind pikkelyes sárkánynak, netán sziszegő Alien-nek.

 

A borosta nem szűr csak a jó oldalára kell születni. Örökérvényű igazság, szinte az egész arcszőrzet törvényeinek alfája és omegája. És legalább akkora jelentőséggel bír mint az ősrobbanás, vagy a villanykörte feltalálása.

Ápolni kell, mert csak úgy az igazi. Különben pár hét elteltével már az ember szomorúan nézhet szeme a ténnyel, és hát saját magával, hogy az arcán lévő szőr már szakállá cseperedett (vagy ami mégrosszabb,feltünően hasonlítani kezd John Lennonra).Persze ha ápolt akkor nem gáz, mert azért a rendezett szakáll az elég király tud lenni. Meg hát senki sem szeret bugrisnak kinézni.

 

És eloszlatnám a tévhitet, a körszakáll, csak bankároknak,ügyvédeknek esetleg öltönyben feszengő menedzsereknek áll jól. Szóval a vastag, de kevésbé tisztességes embereknek. Ehhez tartsátok magatokat!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://faziskeses.blog.hu/api/trackback/id/tr321267808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eSzti 2009.08.07. 09:09:31

Ez nagyon tetszett, mert én imádom a borostát annak ellenére hogy a rossz oldalára születtem :) Az elejét sajnos nem tudom átérezni, de azzal egyetértek hogy nem szabad hagyni, hogy szakállá fajuljon a dolog.
süti beállítások módosítása